Cloud-telefonie

Cloud telefonie

Met cloud telefonie ben je volledig voorbereidt op de toekomst. Naast bekende merken voor headsets en desk phones, leveren we nu ook cloud telefonie voor ondernemers. Je bent daarmee altijd goed beveiligd en belt gemakkelijk vanuit een cloud omgeving. Dat betekent dat je geen aanschaf meer hoeft te doen van duur apparatuur en moeilijke installaties hoeft te verrichten.

En groeit je onderneming? Dan schaal je makkelijk op met cloud telefonie. Zo ondersteunen we jou en je collega’s te allen tijde zodat je altijd en overal bereikbaar bent. En je bent ook nog eens zeker van kwaliteit. We werken met de eerste en grootste leverancier van cloud telefonie in Nederland. Avaya en Alcacel-Lucent staan bekend om de goede bereikbaarheid en connectiviteit van haar netwerk.

Benieuwd naar cloud telefonie?

Benieuwd naar de Avaya Cloud Office by RingCentral van Avaya? Of wil je meer informatie over Rainbow Office van Alcatel-Lucent by RingCentral? Laat een van onze specialisten jou informeren en kom meer te weten over de diensten die SynFore je kan bieden.

Stuur een E-mail naar verkoop@synfore.nl of bel 088-0045125.