Over ons

Over ons

SynFore is dé specialist op het gebied van professionele headsets en telefonie oplossingen voor zakelijk gebruik.

Bij ons vind je de beste headsets van A-merken en vooraanstaande leveranciers.

Wat je ook zoekt, van headsets tot oplossingen voor Cloud telefonie, SynFore heeft alles voor jouw organisatie om optimaal bereikbaar te zijn.
Weet je niet exact wat je nodig hebt of welke oplossing het best is voor je organisatie?

Ook dan voorziet SynFore je van het beste advies. De juiste headset is namelijk essentieel voor jou en voor je medewerkers.

Voor headsets en audio-oplossingen van de beste kwaliteit zit je bij ons goed.

Veel van onze klanten zijn:

  • Telefonistes
  • Callcentermedewerkers
  • Receptionistes
  • Binnendienstmedewerkers  
  • En overige telefoongebruikers

Ruim aanbod in kwaliteit

Bij SynFore ben je zeker van het grootste assortiment hoogwaardige headsets. We streven ernaar de meest vooruitstrevende te zijn in het aanbieden van kwalitatieve oplossingen voor een professionele belommering. Daarom werken we samen met bekende merken als Jabra, EPOS, Poly en Axtel.

Maar ook voor cloud oplossingen zoals merken als Avaya cloud office (ACO), RingCentral of Rainbow office (RBO) van Alcatel-Lucent.

Ga voor zekerheid en zorgeloosheid met de producten en oplossingen van SynFore. Zo ben je zeker van het beste bereik.

SynFore: expertise door ervaring

SynFore is opgericht door Annette en Co, die sinds 2011 groei hebben gerealiseerd en een trouw klantenbestand hebben opgebouwd van grote telecompartners. Synfore is gebouwd op marktkennis en beschikt alle kennis van innovatieve audio- en telecomoplossingen. Door onze op maat aanpak ben je zeker van de juiste oplossing voor je teams en organisatie.

Persoonlijk contact

Je vindt de gewenste headset eenvoudig bij SynFore. Door onze ruime voorraad ben je altijd zeker van de snelste leveringen. En voor de beste service onderhouden we graag een persoonlijke relatie met je. Vragen over je order of over het aansluiten van je toestel? We zijn er altijd voor je. En als je vragen hebt over onze headsets of de aanschaf van meerdere toestellen, dan bieden we een op maat oplossing.

 

Wat je vraag ook is, neem contact met ons op per mail of telefonisch.

We zijn bereikbaar op 088-0045125 of per mail via verkoop@synfore.nl.