Betalen

Betaalmogelijkheden

U kunt bij ons in de webshop betalen d.m.v diverse betaalmethodes.Betaalmogelijkheden Synfore

iDeal

Nederlandse klanten adviseren wij om gebruik te maken van betalen met iDEAL.

Op deze manier kunnen wij zeer snel leveren, aangezien de betaling direct verwerkt is. In België is iDEAL nog niet beschikbaar.

Met iDEAL kunt u vertrouwd, veilig en gemakkelijk uw online aankopen afrekenen. Om gebruik te maken van iDEAL hoeft u zich niet te registreren, bestanden te downloaden of een account aan te maken.

Maakt u al gebruik van internetbankieren dan kunt u direct met iDEAL betalen. U rekent dan snel en gemakkelijk af in de vertrouwde internetbetaalomgeving van uw eigen bank. Betalen zoals u eigenlijk al gewend bent.

Zakelijke klanten en consumenten kunnen betalen via iDEAL.

Voor consumenten is betalen via iDEAL verplicht, zakelijke klanten hebben de keuze of ze via iDEAL of via een factuurbetaling achteraf willen betalen

PayPal

PayPal biedt verschillende betaalmogelijkheden aan, onder andere bankoverschrijvingen en creditcard. PayPal wordt internationaal gebruikt en een betaling vanuit het buitenland is zo geregeld.

Bankrekeningen, creditcards, random readers en verificatiecodes… zoveel cijfers om te onthouden en al die onhandige extra handelingen om zoiets simpels als een betaling uit te voeren.

Gebruik uw PayPal-rekening als uw digitale portemonnee. Een veilige en handige plek waar u al uw betaalmethodes kunt bewaren en eenvoudig kunt gebruiken. U hoeft niet langer uw creditcardgegevens te onthouden of naar uw random reader te zoeken. Het enige wat u nodig heeft is uw e-mailadres en PayPal-wachtwoord. U kiest vervolgens hoe u wilt betalen en klaar is Kees!

Met PayPal heeft u de vrijheid en flexibiliteit om te kiezen hoe u wilt betalen en zijn uw financiële gegevens veilig en privé. 

Bancontact

Shoppen vanuit uw luie zetel op eender welk moment van de dag én vlot en veilig betalen met de Bancontact-kaart? Het kan in onze webshop.

Bancontact is de bekendste online betaalmethode in België. De betaling wordt afgerond in de eigen internetbankieromgeving. Het is een gegarandeerde betaalmethode, dat wil zeggen: het geld wordt direct overgemaakt en kan niet worden teruggedraaid. Deze manier van online betalen komt overeen met het Nederlandse iDEAL. Belgische consumenten betalen in winkels, restaurants en online regelmatig via Bancontact met hun smartphone via de Bancontact Payconiq App.

Bankoverschrijving

Indien u niet via internetbankieren kunt betalen maak dan het bedrag over naar:

Rekening nummer: NL66 RABO 0370 0185 59
Betalingskenmerk: SynFore + bestelnummer

Voor betalen vanuit België:
IBAN: NL66 RABO 0370 0185 59
BIC: RABONL2U
Betalingskenmerk: SynFore + bestelnummer

Het kan enkele dagen duren voordat uw betaling op ons bankafschrift vermeld staat. Hierna versturen wij uw bestelling direct.

Offline bestellen

Kunt u als bedrijf of instelling geen online bestelling plaatsen, verstrek dan uw inkooporder via verkoop@synfore.nl.

Factuur

U kunt er ook voor kiezen om per factuur te betalen. U dient in het bezit te zijn van een geldig KVK en BTW nummer. Eén van onze medewerkers zal contact met u opnemen ter controle van de bestelling. Na levering van de goederen ontvangt u een factuur via de E-mail. Wij hanteren een betalingstermijn van 30 dagen. Indien u voor de 1ste keer bestelt, kan er gevraagd worden, om het bedrag via een ProForma factuur te voldoen. 

Kan een consument betalen per factuur?
Nee, consumenten betalen vooraf via iDeal. Voor consumenten is betalen via iDEAL verplicht. Vanzelfsprekend ontvangt u van uw bestelling een factuur per e-mail. .