Betalen

Betaalmogelijkheden

Betaalmogelijkheden

Je kunt bij ons in de webshop betalen d.m.v diverse betaalmethodes.

iDEAL

Nederlandse klanten adviseren wij om gebruik te maken van betalen met iDEAL.

Op deze manier kunnen wij zeer snel leveren, aangezien de betaling direct verwerkt is. In België is iDEAL nog niet beschikbaar.

Met iDEAL kun je vertrouwd, veilig en gemakkelijk je onlineaankopen afrekenen. Om gebruik te maken van iDEAL hoef je je niet te registreren, bestanden te downloaden of een account aan te maken.

Maak je al gebruik van internetbankieren? Dan kun je direct met iDEAL betalen. Je rekent dan snel en gemakkelijk af in de vertrouwde internetbetaalomgeving van je eigen bank. Betalen zoals je eigenlijk al gewend bent.

Zakelijke klanten en consumenten kunnen betalen via iDEAL.

Voor consumenten is betalen via iDEAL verplicht, zakelijke klanten hebben de keuze of ze via iDEAL of via een factuurbetaling achteraf willen betalen

PayPal

PayPal biedt verschillende betaalmogelijkheden aan, onder andere bankoverschrijvingen en creditcard. PayPal wordt internationaal gebruikt en een betaling vanuit het buitenland is zo geregeld.

Bankrekeningen, creditcards, random readers en verificatiecodes… zoveel cijfers om te onthouden en al die onhandige extra handelingen om zoiets simpels als een betaling uit te voeren.

Gebruik je PayPal-rekening als digitale portemonnee. Een veilige en handige plek waar je al je betaalmethodes kunt bewaren en eenvoudig kunt gebruiken. Je hoeft niet langer je creditcardgegevens te onthouden of naar je random reader te zoeken. Het enige wat je nodig hebt, is je e-mailadres en PayPal-wachtwoord. Je kiest vervolgens hoe je wilt betalen en klaar is Kees!

Met PayPal heb je de vrijheid en flexibiliteit om te kiezen hoe je wilt betalen en zijn je financiële gegevens veilig en privé. 

Bancontact

Shoppen vanuit je luie zetel op elk moment van de dag én vlot en veilig betalen met de Bancontact-kaart? Het kan in onze webshop.

Bancontact is de bekendste online-betaalmethode in België. De betaling wordt afgerond in de eigen internetbankieromgeving. Het is een gegarandeerde betaalmethode, dat wil zeggen: het geld wordt direct overgemaakt en kan niet worden teruggedraaid. Deze manier van online betalen komt overeen met het Nederlandse iDEAL. Belgische consumenten betalen in winkels, restaurants en online regelmatig via Bancontact met hun smartphone via de Bancontact Payconiq App.

Bankoverschrijving

Indien je niet via internetbankieren kunt of wilt betalen maak dan het bedrag over naar:

Rekeningnummer: NL66 RABO 0370 0185 59
Betalingskenmerk: SynFore + bestelnummer

Voor betalen vanuit België:
IBAN: NL66 RABO 0370 0185 59
BIC: RABONL2U
Betalingskenmerk: SynFore + bestelnummer

Het kan enkele dagen duren voordat je betaling op ons bankafschrift vermeld staat. Hierna versturen we je bestelling direct.

 

Offline bestellen

Kun je als bedrijf of instelling geen online bestelling plaatsen, verstrek dan je inkooporder via verkoop@synfore.nl.

Factuur

Je kunt er ook voor kiezen om per factuur te betalen. Daarvoor dien je in het bezit te zijn van een geldige KVK en btw-nummer. Eén van onze medewerkers zal contact met je opnemen ter controle van de bestelling. Na levering van de goederen ontvang je een factuur via de e-mail. Wij hanteren een betalingstermijn van 30 dagen. Indien je voor de 1ste keer bestelt, kan er gevraagd worden om het bedrag via een ProForma factuur te voldoen. 

Kan een consument betalen per factuur?
Nee, consumenten betalen vooraf via iDEAL. Voor consumenten is betalen via iDEAL verplicht. Vanzelfsprekend ontvang je van jouw bestelling een factuur per e-mail. .