Retouren & Garantie: Eenvoudige Retourprocedure en Betrouwbare Garantie | SynFore

Retouren en garantie

Retourneren & Garantie bij SynFore: Uw Recht op een Zorgeloze Aankoop

Bij SynFore begrijpen we dat u soms een product wilt retourneren. Daarom bieden wij u de mogelijkheid om elk product binnen 14 werkdagen na ontvangst te retourneren, zonder opgave van reden. Stuur uw retourzending naar:

SynFore B.V. Dukaat 94 8253 BR Dronten

Bij het retourneren, vermeld alstublieft duidelijk de reden van retour en uw voorkeur voor een vervolgactie, zoals geld terug of een omruiling. Maak gebruik van ons herroepingsformulier om het proces te vereenvoudigen.

Mocht er een fout van onze kant zijn, aarzel dan niet om contact op te nemen met onze klantenservice via 088-0045125.

We vragen u vriendelijk om zorgvuldig met het product en de verpakking om te gaan zolang deze in uw bezit is. U mag het product uitpakken of gebruiken in de mate die nodig is om te beoordelen of u het product wenst te behouden. Mocht u besluiten gebruik te maken van uw herroepingsrecht, retourneer dan het product met alle meegeleverde accessoires en, indien mogelijk, in de originele staat en verpakking. De kosten voor retourzending zijn voor uw eigen rekening.

Alle producten van SynFore komen met een standaard fabrieksgarantie van 2 jaar, in lijn met de Europese Koop en Garantie richtlijnen. Zo bent u altijd verzekerd van een betrouwbare aankoop en uitstekende ondersteuning.

Kies voor SynFore voor een Betrouwbare Aankoop met Flexibele Retourmogelijkheden en Solide Garantie.