Avaya Cloud Office

Avaya Cloud Office voor ondernemend Nederland

SynFore maakt naast de bekende headset merken en Deskphones nu ook Cloud telefonie van Avaya Cloud Office mogelijk voor ondernemend Nederland. Een Avaya Cloud Office telefonie oplossing schaalt namelijk eenvoudig mee met uw organisatie. We willen u en uw collega’s ondersteunen met een passende oplossing zodat u altijd en overal bereikbaar bent. Het Avaya Cloud Office telefonie platform moet betrouwbaar, schaalbaar en flexibel zijn, precies zoals u het wilt. Dit kan met de oplossingen die Avaya Cloud Office biedt.

Waarom Avaya Cloud Office?

Avaya Cloud Office is het platform, wat al wordt gebruikt door honderden groeiende bedrijven over de hele wereld, beschikbaar gemaakt vanuit de Cloud. Nu is het mogelijk alle services die Avaya Cloud Office biedt te gebruiken: overal, door iedereen en wanneer u maar wilt.

Kostenbesparend

Doordat er diverse oplossingen beschikbaar zijn bij Avaya Cloud Office, bestaat de mogelijkheid per gebruiker te betalen in plaats van per systeem of per organisatie. Het volledige pakket is bruikbaar maar u betaalt alleen voor het aantal gebruikers.

Flexibel werken

Avaya Cloud Office biedt bedrijven overal en voor iedereen bereikbaar te zijn. U betaalt alleen voor wat u nodig heeft en wanneer u het nodig heeft.

Betrouwbaar

Met Avaya Cloud Office bent u altijd en overal bereikbaar, zelf als er een onderbreking plaats vindt met de Cloud.

Draadloos werken

Draadloos werken

Vanuit de communicatiegedachte is draadloos werken niet alleen wifi. Mobiele Toestellen en Dect oplossingen horen en passen in deze categorie. Door gebruik te maken van draadloze oplossingen is werken eenvoudiger en handzamer.

Integratie bedrijfsaplicaties

Integratie met bedrijfsapplicaties

Veel organisaties werken met diverse applicaties. Vaak beschikt elk bedrijfsproces over een specifieke applicatie waarin gegevens worden verzameld en beheerd, terwijl bepaalde gegevens in meerdere processen benodigd zijn. Om zo efficiënt mogelijk te werken met grote hoeveelheden data kunnen uw verschillende applicaties met elkaar geïntegreerd worden, zodat dubbel werk verleden tijd wordt en de foutgevoeligheid van dataverwerking sterk verminderd.

Vast mobiel integratie

Vast mobiel integratie

Maak de smartphone van uw medewerker onderdeel van het Avaya Cloud Office platform. Verander de smartphone in een kantoortelefoon. Op deze manier stelt u uw werknemer in staat om een stuk flexibeler en sneller te werk te gaan. De werknemer ervaart de vertrouwdheid van zijn smartphone, maar ook alle gemakken van een vaste telefoon zoals doorverbinden, verkort kiezen en conference gesprekken.

Uit de cloud

Uit de cloud

Met Avaya Cloud Office uit de Cloud beschik je over een totaal oplossing en een hypermoderne telefoon oplossing waarbij alles netjes in de Cloud te vinden is. Zo hoef je je over de telefonie geen zorgen meer te maken, geen apparatuur aan te schaffen en niet wakker te liggen van het onderhoud. Wij ontzorgen u met alles.

Klantencontact

Klantencontact

Doordat er diverse soorten oplossingen beschikbaar zijn in een Cloud variant, bestaat de mogelijkheid per gebruiker te betalen in plaats van per systeem of per organisatie. Het volledige pakket is bruikbaar maar u betaalt alleen voor het aantal gebruikers.

Video conferencing

Video conferencing

Video Conferencing brengt mensen dichter bij elkaar en laat ze gerichter en effectiever communiceren. Het draagt bij aan lagere kosten, minder reiskilometers en minder milieudruk. Kortom, beter zakendoen in een schonere wereld. Ook is Video Conferencing naadloos te integreren met (bestaande) UC oplossingen, zoals bijvoorbeeld telefonisch vergaderen.

Avaya Cloud Office binnen uw bedrijf?

Benieuwd naar Avaya Cloud Office? Laat een van onze specialisten u vrijblijvend informeren over de mogelijkheden die SynFore als Cloud telefonie specialist u kan bieden. Stuur een E-mail naar verkoop@synfore.nl of bel 088-0045125.

SynFore werkt met de meest gerenommeerde integrators van Nederland.