Alcatel-Lucent Rainbow office

Alcatel-Lucent voor ondernemend Nederland

SynFore maakt naast de bekende headset merken en Deskphones nu ook Cloud telefonie mogelijk voor ondernemend Nederland. Een Cloud telefonie  oplossing schaalt namelijk eenvoudig mee met uw organisatie. We willen u en uw collega’s ondersteunen met een passende oplossing zodat u altijd en overal bereikbaar bent. Het Cloud telefonie platform moet betrouwbaar, schaalbaar en flexibel zijn, precies zoals u het wilt. Dit kan met diverse Cloud oplossingen.

Waarom Rainbow Office?

Cloud telefonie is het platform, wat al wordt gebruikt door honderden groeiende bedrijven over de hele wereld, beschikbaar gemaakt in de Cloud. Nu is het mogelijk alle services die Cloud biedt te gebruiken: overal, door iedereen en wanneer u maar wilt.

Beveiliging en betrouwbaarheid

Beveiliging en berouwbaarheid van wereldklasse

Een voltijdse afdeling voor beveiliging en fraudepreventie biedt 24/7 fysieke en omgevingsbescherming. Profiteer van servicecontinuïteit en -kwaliteit, met de hoogste financieel ondersteunde SLA-norm van 99,999% beschikbaarheid uptime.

Wereldwijd compliant

Wereldwijd compliant

Belplannen en telefoonnummers zijn beschikbaar voor 100+ locaties. Interfaces zijn vertaald in meer dan 16 talen. Het platform voldoet aan lokale normen en voorschriften, inclusief gegevensbescherming en noodoproepen.

Vereenvoudigd IT beheer

Vereenvoudigd IT-beheer

Gebruik het gecentraliseerde web-based dashboard om eenvoudig uw gebruikers en locaties te configureren en beheren. Krachtige rapportage- en beheertools stellen u in staat toezicht te houden netwerkomstandigheden. Real-time waarschuwingen maken proactieve analyse en probleemoplossing mogelijk.

Uitgebreide integratie

Uitgebreide integratie

Integreer eenvoudig uw bedrijfscommunicatiemogelijkheden met de software en cloud services die uw organisatie elke dag gebruikt. De meest populaire toepassingen, zoals Salesforce, Google Workspace™, Microsoft® 365, enz. anderen, kunnen onmiddellijk worden geïmplementeerd.

VERANDERENDE KRACHT - KRACHTEN VERANDEREN

69%

van de werknemers verspilt tot een uur per dag met het navigeren tussen apps (1)

74%

van de nieuwe unified communications licenties gekocht door organisaties zal in 2024 gebaseerd zijn op de cloud (2)

95%

van de bedrijven ziet teamsamenwerking en berichtgeving als de sleutel tot hun strategieën (3)

VERBETER UW Bedrijfs-dynamiek

RAINBOW OFFICE POWERED BY RINGCENTRAL BRENGT UW BEDRIJF NAAR DE CLOUD Rainbow Office levert een end-to-end oplossing van twee van de wereldleiders in de telecommunicatie- en IT-industrie, Alcatel-Lucent Enterprise en RingCentral, met een gecombineerde aantoonbare rijkdom aan expertise en innovatie.

Video via rainbow office

Video - overal vergaderingen

 • Online vergaderingen beheren
 • Videoconferenties met maximaal 200 deelnemers
 • Scherm- en webdeling met virtuele achtergronden
 • Annotatie en opname van bestanden
 • Externe deelnemers kunnen deelnemen aan vergaderingen zonder een app te hoeven downloaden.

Message via rainbow office

Message - Perfecte team samenwerking

 • Interactie met externe collega's en klanten
 • Actiepunten en tijdschema's opstellen
 • Controleer aanwezigheid, communiceer, bestanden en kalenders delen, taken, inhoud vinden in eerdere discussies
 • Real-time tekst, spraak, en video conferentie.

Telefoon via rainbow office

Telefoon - Krachtige gesprekken

 • Flexibel en compleet enterprisegrade cloud telefonie platform met lokale nummers, extensies, HD-kwaliteit, gespreksscreening en delegatie en visuele voicemail
 • Verkeer van en naar het openbare netwerk is inbegrepen, evenals "één nummer" voor meerdere apparaten en slimme routering.

Rainbow Office binnen uw bedrijf?

Benieuwd naar Rainbow Office? Laat een van onze specialisten u vrijblijvend informeren over de mogelijkheden die SynFore als Cloud telefonie specialist u kan bieden. Stuur een E-mail naar verkoop@synfore.nl of bel 088-0045125.

SynFore werkt met de meest gerenommeerde integrators van Nederland.

Rainbow office logo