Yealink W59R Ruggedized handset

Neem contact met ons op voor de status

Artikelnummer:
W59R
EAN:
6938818305434

Onze prijs
€ 132,56 excl. BTW
€ 160,40 incl. BTW


Vragen?

088 - 0045125

  • Veilig online betalen
  • Levering binnen 24 - 48 uur
  • Advies van experts
  • Persoonlijke ondersteuning
  • Minimaal 1 jaar garantie
Omschrijving:

De Yealink W59R DECT handset is het toonbeeld van robuuste betrouwbaarheid, speciaal ontworpen om te voldoen aan de telecommunicatiebehoeften in de meest veeleisende werkomgevingen. Of het nu gaat om bouwplaatsen, fabrieken, magazijnen, of extreme buitensituaties, de W59R biedt de duurzaamheid en functionaliteit die nodig zijn om te zorgen dat uw team altijd verbonden blijft.

Deze handset onderscheidt zich door zijn rubberen behuizing, waardoor hij bestand is tegen stoten, stof en vocht. Hiermee overtreft de W59R de verwachtingen in elke uitdagende omgeving. Daarnaast garanderen de indrukwekkende 30 uur spreektijd en 360 uur standbytijd dat de handset altijd klaar is voor gebruik, zonder constante noodzaak voor opladen.

Met IP67-certificering is de Yealink W59R niet alleen een robuuste keuze maar ook een uiterst betrouwbare partner voor communicatie, die geen last heeft van vocht of stof. De mogelijkheid om via Bluetooth direct een headset te koppelen, verhoogt de veelzijdigheid en stelt gebruikers in staat handsfree te werken, wat essentieel is in veel werkomgevingen.

De compatibiliteit met Yealink W60B (met beperkte functies) en W80 omgevingen zorgt ervoor dat de W59R zich naadloos integreert in bestaande Yealink communicatiesystemen, waardoor de implementatie soepel en zonder problemen verloopt.

Veiligheidsfuncties zoals een alarmknop en bewegingsmeldingen bieden extra gemoedsrust door extra bescherming te bieden in noodsituaties, waardoor de W59R niet alleen een communicatie-instrument is, maar ook een cruciaal veiligheidshulpmiddel.

De duurzaamheid wordt verder versterkt door een schokbestendige constructie en een rubberen coating die krassen voorkomt, waardoor deze handset ideaal is voor iedereen die in ruwe omstandigheden werkt.

Of u nu continu in beweging bent of een vaste werkplek heeft, de Yealink W59R biedt de flexibiliteit om te functioneren binnen single- of multi-cell oplossingen, waardoor hij zich aanpast aan uw specifieke werksituatie. Met een lange gesprekstijd van 28 uur kunt u de hele dag door werken zonder onderbrekingen voor opladen.

Kortom, de Yealink W59R DECT handset is de ultieme keuze voor bedrijven die een betrouwbare, duurzame en veelzijdige communicatieoplossing vereisen voor hun werknemers in de meest uitdagende omgevingen.

Belangrijke eigenschappen:
  • Tot 28 Uur Gesprekstijd, Tot 360 Uur Stand-by: Zorgt voor langdurige beschikbaarheid en betrouwbaarheid zonder constant opladen.
  • Tot 2 Gelijktijdige Gesprekken per Handset: Biedt de flexibiliteit om meerdere oproepen tegelijkertijd te beheren, ideaal voor drukke werkomgevingen.
  • Bereik tot 50 Meter Binnen en 300 Meter Buitenshuis: Garandeert uitstekende mobiliteit en dekking op uitgestrekte werklocaties.
  • Headset Aansluiting via Bluetooth: Maakt handsfree communicatie mogelijk voor meer gemak en efficiëntie tijdens het werk.
  • IP67-Gecertificeerd en Robuust Ontwerp: Biedt uitzonderlijke duurzaamheid tegen water, stof en schokken, ideaal voor gebruik in extreme werkomstandigheden.

Yealink compatibilliteitsgids

Controleer of uw apparaten compatibel zijn met Yealink producten in de compatibilliteitsgids.

Accessoires en gerelateerde producten

€ 214,46

Meer toestellen

€ 69,38
€ 300,52
€ 8.107,65
€ 455,09