Yealink VCM34 Video Conferentie Microfoon

Neem contact met ons op voor de status

Artikelnummer:
VCM34
EAN:
6938818302983

Onze prijs
€ 249,17 excl. BTW
€ 301,50 incl. BTW


Vragen?

088 - 0045125

 • Veilig online betalen
 • Levering binnen 24 - 48 uur
 • Advies van experts
 • Persoonlijke ondersteuning
 • Minimaal 1 jaar garantie
Omschrijving:

De Yealink VCM34: Transformeer uw videoconferenties met superieure audioprestaties

De Yealink VCM34 is ontworpen om de audio-ervaring tijdens videoconferenties radicaal te verbeteren. Als een hoogwaardige tafelmicrofoon, dient de VCM34 als het audio-invoerapparaat voor het Yealink Video Conferencing System of de Yealink UVC PTZ Camera, waardoor het een essentiële toevoeging is aan elke conferentiezaal die streeft naar ongeëvenaarde audiokwaliteit.

De VCM34 is meer dan zomaar een microfoon; het is een geavanceerde microfoonarray die hardware en software combineert, waaronder de Yealink Noise Proof Technology. Deze innovatie staat garant voor een aanzienlijke verbetering van de audiokwaliteit, door achtergrondgeluiden te minimaliseren en de focus te leggen op de sprekende deelnemer.

Met zijn ingebouwde 3-microfoon array en superieure audiotechnologie biedt de VCM34 een indrukwekkend 360° spraakopvangbereik van 20 voet (6 meter), waardoor het een ideale oplossing is voor vergaderruimtes van elke grootte. Deze capaciteit zorgt ervoor dat elke stem duidelijk en vanuit elke hoek van de kamer wordt opgevangen, waardoor een realistische en betrokken vergaderervaring wordt gecreëerd.

Een opmerkelijk kenmerk van de VCM34 is de mogelijkheid om tot vier eenheden in cascade te verbinden binnen één systeem. Deze functionaliteit breidt de audio-opnameafstand uit en zorgt ervoor dat het klinkt alsof alle deelnemers fysiek rond dezelfde tafel zitten, ongeacht hun werkelijke positie in de kamer. Dit maakt de VCM34 tot een krachtige oplossing voor het overbruggen van de afstand tussen deelnemers en het bevorderen van een inclusieve discussie.

Zet de stap naar betere audio in uw videoconferenties met de Yealink VCM34, en ervaar hoe deze tafelmicrofoon de communicatie binnen uw team of organisatie kan transformeren.

 

Belangrijke eigenschappen:
 • Ingebouwde 3-microfoon array: Zorgt voor een heldere en nauwkeurige stemopname vanuit elke richting.
 • 6 meter (20ft) en 360° bereik voor stemopname: Biedt een uitgebreide dekking, ideaal voor grote vergaderruimtes.
 • Yealink ruisbestendige technologie: Minimaliseert achtergrondgeluiden, waardoor de stemmen van de sprekers duidelijk naar voren komen.
 • Voeding over Ethernet (PoE): Vereenvoudigt de installatie door stroom en data over één kabel te leveren.
 • Tot 4 eenheden kunnen in cascade worden geschakeld: Vergroot het opnamebereik voor optimale flexibiliteit en dekking in grotere ruimtes.
 • Videoconferentie microfoon array: Specifiek ontworpen voor superieure prestaties tijdens videoconferenties.
 • Noise Proof Technology: Verbetert de audiokwaliteit door storende achtergrondgeluiden actief te onderdrukken.
 • 360 graden stem pick-up bereik: Garandeert dat alle deelnemers gelijkmatig en duidelijk worden gehoord, ongeacht hun positie in de kamer.

Yealink compatibilliteitsgids

Controleer of uw apparaten compatibel zijn met Yealink producten in de compatibilliteitsgids.

Meer toestellen

€ 286,21
€ 64,77
€ 2.828,58
€ 69,38