Yealink UVC86 USB PTZ camera

Neem contact met ons op voor de status

Artikelnummer:
UVC86
EAN:
6938818309562

Onze prijs
€ 1.831,31 excl. BTW
€ 2.215,89 incl. BTW


Vragen?

088 - 0045125

 • Veilig online betalen
 • Levering binnen 24 - 48 uur
 • Advies van experts
 • Persoonlijke ondersteuning
 • Minimaal 1 jaar garantie
Omschrijving:

De Yealink UVC86 4K PTZ-camera vertegenwoordigt de voorhoede van conferentiecameratechnologie, speciaal ontworpen voor middelgrote tot grote ruimtes. Deze dual-camera systeem is niet alleen uitgerust met een high-definition 4K-camera maar biedt ook geavanceerde functies zoals Auto Framing, speaker tracking, presenter tracking en geïntegreerde audio, waardoor het een essentiële tool is voor elk professioneel vergaderomgeving.

De intelligentie van de UVC86 dual-camera systeem maakt het mogelijk om levensechte communicatie te leveren door elk moment en elk detail met ongekende nauwkeurigheid vast te leggen. Het systeem omvat een PTZ-camera die beschikt over 12x optische zoom, waarmee de camera zich kan concentreren op en de spreker duidelijk kan weergeven, ongeacht hun positie in de ruimte. Tegelijkertijd zorgt de panoramische camera ervoor dat alle deelnemers van de vergadering zichtbaar zijn, met soepele framing die de samenwerking en interactie verbetert.

De UVC86 biedt een ongeëvenaarde videokwaliteit dankzij zijn dual-eye 4K-camera configuratie, bestaande uit een panoramische camera die deelnemers in real-time detecteert, en een PTZ-camera die zorgt voor het beste beeld van iedereen in de ruimte. Met een 12X optische zoom en een 90° gezichtsveld, legt de UVC86 elke persoon in de kamer vast en levert het high-definition beeldkwaliteit, zelfs bij inzoomen.

De flexibiliteit in installatieopties, waaronder plaatsing op een tafel, bovenop een tv, aan een muur, aan het plafond, of op een standaard/statief, zorgt ervoor dat de UVC86 zich naadloos aanpast aan elke vergaderomgeving. Deze installatiemogelijkheden garanderen dat de UVC86 in elke professionele ruimte flexibel gebruikt kan worden, waardoor het de ideale keuze is voor bedrijven die op zoek zijn naar een veelzijdige, hoogwaardige conferentiecamera-oplossing.

 

Belangrijke eigenschappen:
 • 4K Ultra HD: Geniet van kristalheldere video's met de hoogste resolutie voor ongeëvenaarde beeldkwaliteit in uw vergaderingen.
 • Dual Camera: Uitgerust met een PTZ- en een panoramische camera voor volledige dekking van de vergaderruimte en alle deelnemers.
 • Zoom: 12x Optische Zoom: Breng sprekers dichterbij en maak elk detail zichtbaar, zelfs in grote ruimtes.
 • Autoframing: De camera detecteert automatisch deelnemers in de ruimte en past het frame dienovereenkomstig aan voor optimale weergave.
 • Speaker Tracking: Volgt en benadrukt actieve sprekers, waardoor de focus altijd ligt op degene die op dat moment spreekt.
 • Mechanische Pan, Tilt en Zoom: Biedt volledige controle over de cameraoriëntatie en zoom, voor perfecte beeldcompositie.
 • Intelligente Dual Camera: Slimme technologie die zorgt voor een soepele overgang tussen sprekers en de algemene vergaderomgeving.
 • Beschikt over 2 Camera's: Een PTZ-camera voor gedetailleerde close-ups en een panoramische camera voor een volledig overzicht van de vergaderruimte.
 • Biedt 12x Optische Zoom: Essentieel voor het duidelijk in beeld brengen van personen op afstand, zonder verlies van beeldkwaliteit.

De Yealink UVC86 brengt geavanceerde technologieën samen om elke vergadering te transformeren in een dynamische en interactieve ervaring, waardoor het de perfecte keuze is voor middelgrote tot grote vergaderruimtes die streven naar professionaliteit en efficiëntie.

Yealink compatibilliteitsgids

Controleer of uw apparaten compatibel zijn met Yealink producten in de compatibilliteitsgids.

Meer toestellen

€ 69,38
€ 300,52
€ 8.107,65
€ 455,09