Snom M25 Kantoor Dect Handset

Neem contact met ons op voor de status

Artikelnummer:
3987
EAN:
4260059581844

Onze prijs
€ 90,62 excl. BTW
€ 109,65 incl. BTW


Vragen?

088 - 0045125

  • Veilig online betalen
  • Levering binnen 24 - 48 uur
  • Advies van experts
  • Persoonlijke ondersteuning
  • Minimaal 1 jaar garantie
Omschrijving:

Ontdek de Snom M25 DECT-handset: De Perfecte Zakelijke Communicatieoplossing

In de dynamische zakelijke wereld van vandaag is het essentieel om te beschikken over betrouwbare en efficiënte communicatiemiddelen. De Snom M25 DECT-handset is ontworpen om aan deze behoefte te voldoen, met zijn superieure prestaties en uitstekende prijs-kwaliteitverhouding, waardoor het een onmisbaar instrument is voor elke professional.

Uitstekende Prijs-Prestatieverhouding voor Zakelijk Gebruik

De Snom M25 DECT-handset, speciaal ontwikkeld voor professioneel gebruik, staat garant voor indrukwekkende prestaties tegen een aantrekkelijke prijs. Deze handset, aangedreven door oplaadbare AAA-standaardbatterijen, biedt gebruikers de vrijheid van lange gesprekstijden en uitgebreide stand-bytijden - tot 75 uur stand-by en 7 uur spreektijd. Dit betekent minder tijd besteed aan opladen en meer tijd beschikbaar voor productieve gesprekken.

Gebruiksvriendelijke Interface en Compatibiliteit

Een van de opvallende kenmerken van de Snom M25 is de gebruikersinterface, die is ontworpen voor maximale snelheid en intuïtieve navigatie. Dit zorgt ervoor dat het toestel gemakkelijk te gebruiken is, zelfs voor nieuwe gebruikers, waardoor de leercurve minimaal is. Daarnaast is de M25 DECT-handset naadloos compatibel met Snom's DECT-oplossingen, bekend om hun gemakkelijke configuratie, flexibiliteit en schaalbaarheid. Dit maakt de M25 een veelzijdige keuze die past bij een breed scala aan zakelijke communicatie-eisen.

De Ideale Keuze voor Veeleisende Zakelijke Communicatiebehoeften

Met zijn robuuste bouwkwaliteit, lange batterijduur en gebruiksvriendelijke features, is de Snom M25 DECT-handset de ideale keuze voor bedrijven die op zoek zijn naar betrouwbare en effectieve communicatiemiddelen. Of het nu gaat om kleine ondernemingen of grote corporaties, de M25 levert consistente prestaties die de productiviteit en efficiëntie van zakelijke communicatieprocessen kunnen verhogen.

Kies voor de Snom M25 DECT-handset en ervaar een naadloze integratie van kwaliteit, prestatie en waarde in uw dagelijkse zakelijke communicatie. Ontdek vandaag nog hoe de Snom M25 uw zakelijke communicatie naar een hoger niveau kan tillen.

Belangrijke eigenschappen:
  • TFT-kleurendisplay: Levendige en heldere beeldkwaliteit voor een optimale kijkervaring.
  • Lange batterijduur: Tot 75 uur stand-bytijd en 7 uur gesprekstijd, ideaal voor langdurig gebruik zonder frequent opladen.
  • Configureerbare LED-meldingen: Pas de signaal-LED aan om meldingen op uw voorkeuren af te stemmen.
  • Intuïtieve gebruikersinterface: Gemakkelijke navigatie en bediening, waardoor de gebruikerservaring soepel en efficiënt is.
  • 3,5 mm headset-aansluiting: Compatibiliteit met een breed scala aan headsets voor privé luisterplezier en handsfree gesprekken.

Accessoires en gerelateerde producten

€ 130,27
€ 144,43
€ 120,54
€ 363,91

Meer toestellen

€ 2.018,85
€ 585,23
€ 252,80
€ 31.510,00