Jabra Panacast Meet Anywhere+ UC

Neem contact met ons op voor de status

Artikelnummer:
8403-229
EAN:
5706991027082

Onze prijs
€ 661,20 excl. BTW
€ 800,05 incl. BTW


Vragen?

088 - 0045125

  • Veilig online betalen
  • Levering binnen 24 - 48 uur
  • Advies van experts
  • Persoonlijke ondersteuning
  • Minimaal 1 jaar garantie
Omschrijving:

De Jabra PanaCast transformeert elke vergaderruimte met zijn geavanceerde plug-and-play mogelijkheid, gebruikmakend van drie 13-megapixel camera's en realtime videostitching om een naadloos 180° breedbeeldperspectief te leveren. Deze innovatieve aanpak zorgt voor een natuurlijk en inclusief menselijk perspectief tijdens vergaderingen, volledig vrij van blinde hoeken, waardoor iedere deelnemer duidelijk zichtbaar is en volwaardig kan bijdragen aan de discussie.

De Jabra PanaCast Meet Anywhere oplossingen zijn speciaal samengesteld met de beste audio- en videotechnologie om een ongeëvenaarde samenwerkingservaring te bieden, perfect afgestemd op de flexibele werkplek van vandaag. Met deze systemen kunnen gebruikers overal direct aan de slag met hun vergaderingen, dankzij de eenvoudige compatibiliteit met leidende Unified Communications (UC) platformen.

Elke Meet Anywhere+ kit bevat niet alleen de revolutionaire Jabra PanaCast camera, maar ook de Jabra Speak 750 UC speaker voor kristalhelder geluid, een Premium Travel Case voor gemakkelijk transport, alle essentiële accessoires zoals een 1.8 meter kabel en een table stand voor optimale opstelling.

Deze complete set zorgt ervoor dat u overal, van kleine vergaderruimtes tot thuiskantoren, een professionele vergaderervaring kunt creëren.

Of u nu de voorkeur geeft aan de MS-versie voor Microsoft Teams of de UC-versie voor gebruik met Zoom, Google Meet, en andere populaire communicatieplatformen, de Jabra PanaCast Meet Anywhere+ oplossing biedt de flexibiliteit om uw vergaderingen naar een hoger niveau te tillen, ongeacht het gekozen platform.

Deze Meet Anywhere+ bundel is de ideale keuze voor professionals die een premium, mobiele vergaderoplossing zoeken die makkelijk te gebruiken is en naadloos integreert met de wereld van vandaag, waar vergaderingen niet langer beperkt zijn tot één ruimte of locatie.

Belangrijke eigenschappen:
  • 180° Panoramische 4K Video: Biedt een intelligente plug-and-play oplossing voor 180° panoramische 4K videoweergave, ideaal voor het verbeteren van vergaderervaringen.
  • Drie 13 Megapixel Camera's: Voorzien van drie 13 megapixel camera's die real-time video stitching uitvoeren voor een naadloos en breed 180° videobeeld zonder blinde hoeken.
  • Intelligent Zoom en Vivid HDR: Automatische framing met Intelligent Zoom zorgt ervoor dat elke deelnemer duidelijk zichtbaar is, aangepast aan wisselende lichtomstandigheden dankzij Vivid HDR.
  • Eenvoudige Plug & Play Aansluiting: Snel en moeiteloos te verbinden met elke PC of laptop, waardoor de Jabra PanaCast gemakkelijk mee te nemen is naar elke vergader locatie.

Jabra compatibiliteitsgids

Controleer of jouw apparaat werkt met dit Jabra product in de compatibiliteitsgids.

Accessoires en gerelateerde producten

€ 1.175,57

Meer toestellen

€ 69,38
€ 300,52
€ 8.107,65
€ 455,09