Jabra PanaCast 50 - Grey

Neem contact met ons op voor de status

Artikelnummer:
8201-231
EAN:
5706991023671

Onze prijs
€ 1.175,57 excl. BTW
€ 1.422,44 incl. BTW


Vragen?

088 - 0045125

 • Veilig online betalen
 • Levering binnen 24 - 48 uur
 • Advies van experts
 • Persoonlijke ondersteuning
 • Minimaal 1 jaar garantie
Omschrijving:

In de huidige wereld, waar werken op afstand en virtuele vergaderingen steeds meer de norm worden, introduceert de Jabra PanaCast 50 een totaal nieuwe benadering van videoconferenties. Deze geavanceerde intelligente videobar is specifiek ontworpen om te voldoen aan de eisen van het 'nieuwe normaal', waarbij fysieke afstand en digitale connectiviteit hand in hand gaan.

De Jabra PanaCast 50 zet nieuwe standaarden in de manier waarop we samenwerken en communiceren. Met geavanceerde audio- en videotechnologieën biedt deze videobar een ongeëvenaarde kwaliteit voor videoconferenties, waardoor samenwerken met collega's en partners van over de hele wereld naadlozer dan ooit verloopt. De kracht van deze technologie maakt het mogelijk om vergaderruimtes efficiënt te beheren en te zorgen voor veilig gebruik, in lijn met de huidige gezondheids- en veiligheidsrichtlijnen.

De Jabra PanaCast 50 onderscheidt zich door zijn slimme functies die verder gaan dan traditionele videoconferentie-oplossingen. Het apparaat biedt een panoramisch-4K videobeeld dat de hele vergaderruimte bestrijkt, waardoor elke deelnemer duidelijk zichtbaar is. Daarnaast zorgt de intelligente zoomfunctie ervoor dat de camera automatisch in- en uitzoomt, afhankelijk van het aantal deelnemers en hun positie in de ruimte, voor een optimale beeldcompositie.

Bovendien is de Jabra PanaCast 50 uitgerust met geavanceerde beamforming microfoontechnologie en superieure geluidsonderdrukking, wat resulteert in kristalheldere audio. Dit zorgt ervoor dat iedereen duidelijk gehoord kan worden, zonder afleiding van achtergrondgeluiden. Dit maakt de Jabra PanaCast 50 niet alleen een essentiële tool voor het faciliteren van productieve en efficiënte vergaderingen, maar ook voor het versterken van verbinding en samenwerking in een tijd waarin fysieke afstand de norm is.

Ontdek de toekomst van videoconferenties met de Jabra PanaCast 50 en ervaar hoe deze revolutionaire videobar de manier waarop we samenwerken transformeert, door het aanbieden van een veilige, inclusieve en verbonden vergaderervaring voor teams over de hele wereld.

Belangrijke eigenschappen:
 • Toonaangevende Audio Kwaliteit: Geniet van superieur geluid van de wereldleiders in professionele audio, perfect voor heldere en verstaanbare gesprekken.
 • 180 Graden Gezichtsveld: Houdt iedereen in beeld terwijl veilige afstand wordt behouden, ideaal voor groepsvergaderingen.
 • Virtual Director Functie: Intelligente real-time video-regie zorgt voor dynamische en betrokken vergaderingen.
 • Bezettingsinzichten: Verzamelt anonieme gegevens voor inzicht in het gebruik van vergaderruimtes, wat helpt bij het optimaliseren van ruimtebeheer.
 • Netwerkverbonden Videobar: Maakt beheer op afstand en veilige datatransmissie mogelijk, vereenvoudigt het onderhoud.
 • Real-time Whiteboard Streaming: Verbetert de betrokkenheid en samenwerking op afstand door whiteboard-inhoud te delen.
 • Dubbele Edge AI-processors: Bieden geavanceerde intelligente functies voor een naadloze vergaderervaring.
 • Plug-and-Play Installatie: Zorgt voor snelle opzet en gebruiksgemak, zonder ingewikkelde configuraties.
 • Veelzijdige Installatieopties: Keuze uit muur-, tafel- of schermbevestiging (VESA) voor flexibele plaatsing in elke vergaderruimte.
 • Breed Compatibel: Werkt naadloos met Microsoft Teams, Microsoft Teams Rooms, Zoom, Zoom Rooms, en is geoptimaliseerd voor alle toonaangevende UC-platforms.

De Jabra PanaCast 50 revolutioneert de manier waarop we videoconferenties ervaren, door het leveren van geavanceerde technologie en functies die samenwerking en communicatie op afstand verbeteren.

Jabra compatibiliteitsgids

Controleer of jouw apparaat werkt met dit Jabra product in de compatibiliteitsgids.

Accessoires en gerelateerde producten

€ 51,98
€ 114,91
€ 75,70
€ 75,70

Meer toestellen

€ 132,58
€ 43,63
€ 191,60
€ 159,30