Poly Headsets

Poly headsets: Pionier in audiotechnologie

Poly, vroeger Plantronics, lanceerde 50 jaar geleden ’s werelds eerste lichtgewicht headset. De van oorsprong Amerikaanse leverancier is nog altijd pionier op het gebied van audiotechnologie en innovatieve apparatuur. Door hoogwaardige materialen te combineren met de nieuwste designtrends, zorgt Poly voor toestellen die zorgen voor kristalhelder geluid. Poly creëert op die manier een wereld waarin al je persoonlijke communicatiemiddelen met elkaar in verbinding staan.

Poly headset kopen

Je koopt een headset van Poly eenvoudig online bij SynFore. Weet je al welke Poly headset je wilt aanschaffen? Bestel hem direct in de onze webshop. Wil je weten welke headsets het best geschikt zijn voor je bedrijf? Neem contact op met onze klantenservice, wij helpen je graag verder.

Accessoires voor Poly headsets

Ook voor accessoires van Poly ben je bij SynFore aan het juiste adres. Voor het ultieme comfort en gebruiksgemak bieden we aansluitkabels, losse oorkussens, hygiënische covers, paddings, opbergetuis, hoornlifters en adapterkabels.

Beste kwaliteit bij SynFore

SynFore verkoopt uitsluitend de beste audioproducten van merken als Jabra, EPOS, Axtel, SNOM, Yealink en Poly. Ga voor onze gebruiksvriendelijke, comfortabele en draadloze oplossingen.

Snelle levering na uw order

Voor het grootste assortiment Poly headsets kun je terecht bij SynFore. Ook bieden we draadgebonden, draadloze en bluetooth-headsets. Wil je meer weten over de accessoires van Poly? Neem dan contact met ons op. We helpen je graag met het vinden van de beste headset voor jou. Daarnaast leveren we alles uit voorraad, zo ben je zeker dat je order binnen drie werkdagen wordt geleverd.

Koop Poly-headset online

Weet je precies welk product van Poly je wilt bestellen? Plaats dan direct je order op SynFore.nl. In onze webshop kun je eenvoudig zoeken naar je favoriete Poly headset, speakerphone of bluetooth-headset. Betaal eenvoudig en veilig met iDEAL, PayPal of een bankoverschrijving. Na het afronden van je bestelling, ontvang je per e-mail een bevestiging.

SynFore: expertise door ervaring

Sinds de oprichting in 2011 door Annette en Co, is SynFore hard aan het groeien. Zo zijn ze samenwerkingen aangegaan met grote klanten uit de telecombranche. Door jarenlange ervaring is SynFore uitgegroeid tot een belangrijke speler in de markt. Geen enkele vraag is ons te gek. We adviseren je graag voor al je communicatiemiddelen en oplossingen. Ook voor jouw bedrijf vinden we de beste oplossingen.

€ 200,66
€ 95,14