Poly Headsets

Poly headsets: Pionier in audiotechnologie

Het Amerikaanse technologiebedrijf Poly (voorheen Plantronics) lanceerde 50 jaar geleden 's werelds eerste lichtgewicht communicatieheadset. En nog altijd is Poly de pionier in audiotechnologie met innovatieve apparatuur. Door materialen van de hoogste kwaliteit te combineren met de nieuwste designtrends, ontwerpt Poly toestellen die klein en slank zijn met kristalheldere audio. Poly creëert een wereld waarin al uw persoonlijke communicatieapparaten naadloos met elkaar in verbinding staan. Of u nu op kantoor, thuis of onderweg bent.

Poly headset kopen

Een Poly headset koopt u eenvoudig online bij www.synfore.nl. Weet u al welke Poly hoofdtelefoon u wilt aanschaffen? Bestel hem dan direct via onze webwinkel. Wilt u weten welke Poly headset het meest geschikt is voor uw bedrijf? Neem contact op met onze klantenservice, wij helpen u graag verder.

Accessoires voor Poly-headsets

SynFore biedt ook een groot assortiment Poly accessoires. Voor ultiem comfort en gebruiksgemak bieden wij onder andere aansluitkabels, losse oorkussens, hygiënische covers, paddings, opbergetuis, hoornlifters en adapterkabels.

Beste kwaliteit bij SynFore

SynFore verkoopt uitsluitend audioproducten van de beste kwaliteit. Onze headsets van Jabra, Epos, Axtel, Snom, Yealink en poly. staan voor gebruiksvriendelijke, comfortabele en draadloze oplossingen voor professionals.

Snelle levering na uw order

Bij SynFore kunt u kiezen uit ruim 50 Poly-headsets, zoals een Poly-draadgebonden, een Poly-draadloze of een Poly-bluetoothheadset. We hebben ook Poly-accessoires en spare artikelen. Heeft u verdere vragen over de Poly-headsets? Neem contact met ons op. Wij helpen u graag met het vinden van de voor u juiste Poly-headset. Alle producten, dus ook de Poly-headset, worden uit voorraad geleverd. Zo wordt uw order binnen drie werkdagen geleverd.

Koop Poly-headset online

Bent u er al uit welk product van Poly u wilt bestellen? Plaats dan direct uw order op SynFore.nl. In onze webshop kunt u eenvoudig zoeken naar uw favoriete Poly wireless headset, Poly speakerphone of Poly-bluetoothheadset. U kunt bij ons gemakkelijk en veilig betalen met iDeal, PayPal of bankoverschrijving. Na het afronden van uw order ontvangt u een bevestiging per e-mail.

SynFore: expertise door ervaring

SynFore is het bedrijf van Annette en Co die, voor zij in 2011 SynFore begonnen, jarenlang werkten met en voor grote klanten in de telecombranche. SynFore is gebouwd op kennis en ervaring met de markt én de producten. Wij zijn enthousiast u te adviseren en bedienen iedere klant op maat. Ook voor uw bedrijf vinden wij de beste oplossing.