Jabra PanaCast Hub + EU charger

Neem contact met ons op voor de status

Artikelnummer:
14207-58
EAN:
5706991022650

Onze prijs
€ 114,91 excl. BTW
€ 139,04 incl. BTW


Vragen?

088 - 0045125

  • Veilig online betalen
  • Levering binnen 24 - 48 uur
  • Advies van experts
  • Persoonlijke ondersteuning
  • Minimaal 1 jaar garantie
Omschrijving:

De Jabra PanaCast USB Hub (USB-C) revolutioneert de manier waarop u uw vergaderruimte inricht door een naadloze, eenvoudige aansluiting van uw Jabra PanaCast camera en Jabra SPEAK speakerphone op uw computer te bieden. Met slechts één enkele USB-C kabel elimineert u de rommel van meerdere kabels en verbindingen, waardoor uw werkplek georganiseerd en gestroomlijnd blijft.

Deze innovatieve oplossing zorgt voor een ongekende gebruiksvriendelijkheid. Het stelt u in staat om snel en moeiteloos een professionele vergaderomgeving te creëren, waarbij de kwaliteit van video- en audiocommunicatie centraal staat. Of u nu een kleine vergaderruimte inricht of een persoonlijke werkplek optimaliseert, de Jabra PanaCast USB Hub maakt het makkelijker dan ooit om verbinding te maken.

De hub is specifiek ontworpen om te werken met de Jabra PanaCast en Jabra SPEAK producten, waardoor u verzekerd bent van volledige compatibiliteit en optimale prestaties. De USB-C connectiviteit biedt niet alleen een snelle en betrouwbare verbinding, maar ook een toekomstbestendige oplossing die past bij de laatste technologiestandaarden.

Bovendien verbetert de Jabra PanaCast USB Hub de esthetiek van uw vergaderruimte of bureau door de noodzaak van overtollige kabels te elimineren. Dit zorgt voor een opgeruimde, professionele uitstraling die bevorderlijk is voor productiviteit en focus tijdens uw vergaderingen.

In essentie is de Jabra PanaCast USB Hub een essentiële toevoeging voor iedereen die streeft naar een efficiënte, hoogwaardige vergaderervaring. Het biedt een simpel, maar effectief middel om uw Jabra PanaCast en Jabra SPEAK met slechts één kabel aan te sluiten op uw computer, waardoor de setup van uw vergaderruimte zowel gestroomlijnd als technologisch geavanceerd wordt.

 

Belangrijke eigenschappen:
  • Eenvoudige connectiviteit: Sluit Jabra PanaCast en Jabra SPEAK aan op uw computer met slechts één USB-C kabel dankzij de Jabra PanaCast Hub.
  • Efficiënte vergaderruimte oplossing: Maak uw vergaderruimte efficiënter door meerdere apparaten te verbinden zonder de rommel van extra kabels.
  • Inclusief EU-oplader: De set komt met een EU-oplader, waardoor het gemakkelijk is om uw apparatuur op te laden en klaar te houden voor gebruik, ongeacht waar in Europa u zich bevindt.
  • Plug-and-play gemak: De Jabra PanaCast Hub biedt een naadloze plug-and-play ervaring, waardoor u snel en gemakkelijk vergaderingen kunt starten zonder tijdrovende setup.
  • Geoptimaliseerd voor professioneel gebruik: Ontworpen met professionals in gedachten, verbetert de hub de kwaliteit van online vergaderingen door stabiele en betrouwbare connectiviteit te bieden.

Jabra compatibiliteitsgids

Controleer of jouw apparaat werkt met dit Jabra product in de compatibiliteitsgids.

Accessoires en gerelateerde producten

€ 58,37
€ 41,04

Soortgelijke producten

€ 118,80
€ 25,27
€ 64,34
€ 37,67