Jabra Headsets

Jabra-headset: stimuleert productiviteit

Een Jabra headset zorgt voor een hogere productiviteit in lawaaiige werkomgevingen. De noise cancelling Jabra wireless headset reduceert achtergrondgeluid en biedt een uitstekende geluidskwaliteit. Dit Deense technologiemerk scoort hoog op gebruiksgemak en maakt bellen in een drukke en rumoerige omgeving comfortabeler en makkelijker. Kortom: beter verstaanbaar, minder misverstanden en alle bewegingsvrijheid om bijvoorbeeld belangrijke aantekeningen te maken. Jabra maakt van elk gesprek een geweldige audio-ervaring.

Succesvolle zakelijke communicatie

Een zakelijk gesprek staat of valt bij de kwaliteit van het geluid. Een Jabra headset draagt zorg voor heldere goed verstaanbare gesprekken zonder rumoerige omgevingsgeluiden.
Jabra biedt een ruime selectie aan kwalitatief hoogwaardige headsets speciaal ontwikkeld voor receptionistes, telefonistes, callcenter medewerkers en mensen die veel moeten bellen in drukke (open) kantoorruimtes.

Jabra-headsets van superieure kwaliteit

De professionele headsets van Jabra zijn efficiënt, effectief en ergonomisch. Een Jabra headset is de investering dan ook meer dan waard. Als u kiest voor Jabra, dan kiest u voor uitzonderlijke kwaliteit, comfort en gebruiksgemak.

Award winnende headset fabrikant

De wereldwijd bekende headsets van Jabra headsets maken probleemloos communiceren mogelijk voor mobiele gebruikers, kantoor- en callcenter medewerkers. Het Deense bedrijf staat bekend om zijn innovatie en design en weet keer op keer belangrijke product- en designprijzen in de wacht te slepen.

Hoogwaardige audiokwaliteit voor professionele communicatie: Jabra wireless headset

De Jabra bluetooth headset biedt een scala aan functionaliteiten. Noise cancellation zorgt ervoor dat het oorkussen zich aanpast aan de gebruiker en daardoor alle omgevingsgeluid uitsluit. De indicator toont de beschikbaarheid van de gebruiker. De headset is ontworpen voor draadloos gebruik met plug & play opties voor PC’s, Laptop, Deskphone of mobiele apparaten.

Extra controle compatibiliteit

Bent u geïnteresseerd in een draadgebonden, draadloze of bluetooth headset van Jabra? Controleer dan eerst welke Jabra headset op uw toestel werkt. U vindt deze informatie in de Jabra compatibiliteitsgids en in de product omschrijvingen van de Jabra headsets. Heeft u hulp nodig bij het maken van uw keuze? Neem dan gerust contact met ons op. Wij helpen u graag verder.

Beste kwaliteit bij SynFore

SynFore verkoopt uitsluitend audioproducten van de beste kwaliteit. Onze headsets van Jabra, Epos, Axtel, Snom, Yealink en Poly staan voor gebruiksvriendelijke, comfortabele en draadloze oplossingen voor professionals.

Snelle levering na uw order

SynFore biedt een selectie van meer dan 70 Jabra headsets, zowel draadgebonden als draadloos en via bluetooth. We bieden ook een ruime keuze aan Jabra accessoires en reserveonderdelen.  Heeft u verdere vragen over de Jabra headsets? Neem contact met ons op. Wij helpen u graag bij het vinden van de voor u geschikte Jabra headset. Al onze producten worden uit voorraad geleverd. U ontvangt uw bestelling binnen drie werkdagen.

Koop Jabra-headset online

In onze webwinkel vindt u eenvoudig uw favoriete Jabra wireless headset, Jabra accesiores, Jabra video-oplossingen, Jabra speakerphone of Jabra bluetooth headset. Bent u er al uit welk product van Jabra u wilt bestellen? Plaats dan direct uw bestelling op synfore.nl

U kunt bij ons gemakkelijk en veilig betalen met iDeal, PayPal of via bankoverschrijving. Na het afronden van uw bestelling ontvangt u een bevestiging per e-mail.

SynFore: expertise door ervaring

SynFore is in 2011 opgericht door Annette en Co van Zuilen Met dank aan hun jarenlange werkervaring in de telecombranche en hun brede productkennis is SynFore uitgegroeid tot de webwinkel voor audioproducten van hoge kwaliteit. Wij adviseren u graag en denken met veel plezier met u mee. Voor elk bedrijf, groot of klein, bieden wij de beste oplossing op maat.