Jabra Headsets

Jabra-headset: stimuleert productiviteit

Voor hogere productiviteit in rumoerige werkomgevingen, is Jabra het merk voor jou. De noice-canceling technologie van Jabra reduceert achtergrondgeluid en biedt uitstekende audiokwaliteit voor heldere gesprekken. De Deense technologie- en audiomerk staat bekend om hoge geluidskwaliteit, gebruiksgemak en comfort. Je gesprekken worden een stuk prettiger met een headset van Jabra.

Succesvolle zakelijke communicatie

De kwaliteit van je gesprekken is bepalend voor het succes van je onderneming. Rumoerige omgevingsgeluiden worden weggefilterd door de headsets van Jabra. Jabra heeft dan ook een groot assortiment headsets voor receptionisten, telefonisten, callcenter medewerkers en zakelijke bellers ontwikkeld. Alles om geluiden weg te filteren uit rumoerige kantoorruimtes.

Jabra-headsets van superieure kwaliteit

De Jabra-headsets staan bekend om efficiëntie, effectiviteit en ergonomie. Daarom zijn deze headsets de investering meer dan waard. Ga voor uitzonderlijke kwaliteit, comfort en gebruiksgemak.

Award winnende headset fabrikant

Niet voor niets is Jabra wereldwijd bekend om zijn headsets. Die maken probleemloos communiceren mogelijk voor mobiele gebruikers, kantoor- en callcenter medewerkers. Jabra staat bekend om innovatieve designs en audio-oplossingen.

Hoogwaardige audiokwaliteit voor professionele communicatie: Jabra wireless headset

De bluetooth-headset van Jabra biedt een breed scala aan functionaliteiten. Zo zorgt de noice-canceling technologie ervoor dat de oorkussen zich aanpast aan de gebruiker en het omgevingsgeluid wordt uitgesloten. De headset bevat daarnaast vele plug & play opties voor de PC, laptop, desk phone en mobiele apparaten.

Extra controle compatibiliteit

Geïnteresseerd in de draadgebonden, draadloze of bluetooth-headsets van Jabra? De headsets sluiten nagenoeg op iedere toestel aan. Niet helemaal zeker? Check dit dan op onze website via onze Jabra compatibiliteitsgids. Heb je hulp nodig bij het vinden van de juiste headset? Neem contact met ons op.

Beste kwaliteit bij SynFore

SynFore biedt alleen A-merken uit de telecombranche aan op de markt. Onze headsets van topmerken als EPOS, Axtel, Jabra, SNOM, Yealink en Poly staan bekend voor hun gebruiksvriendelijkheid, comfort en audiokwaliteit.

Snelle levering na uw order

SynFore biedt een selectie van meer dan 70 verschillende Jabra headsets. Zowel draadgebonden als draadloze en bluetooth-headsets. Daarnaast hebben we een breed assortiment Jabra accessoires en reserveonderdelen.

Koop Jabra-headset online

In onze webwinkel vind je eenvoudig je volgende Jabra draadloze headsets, accessoires, audio-oplossingen, speaker phones en bluetooth-headsets. Weet je waar je naar op zoek bent? Plaats direct je bestelling in onze webshop.

Betaal gemakkelijk en veilig met iDeal, PayPal of per bankoverschrijving. Na het afronden van je bestelling ontvang je een bevestiging per e-mail.

SynFore: expertise door ervaring

SynFore is in 2011 opgericht door Annette en Co van Zuilen. Sinds 2011 zijn we dankzij onze jarenlange werkervaring in de telecombranche en brede productkennis uitgegroeid tot dé webwinkel voor audioproducten en telecommunicatie. We adviseren graag en denken met je mee om tot de juiste oplossing voor jouw organisatie te komen.

€ 264,12
€ 89,28
€ 429,04
€ 319,00