EPOS Headsets

EPOS-headset

De veelzijdige EPOS-headset kunt u aansluiten op uw telefoon, laptop en PC. Zo kunt u handsfree telefoongesprekken voeren en direct notities maken. Een EPOS hoofdtelefoon is eigenlijk onmisbaar binnen uw bedrijf. SynFore biedt een ruime keuze aan office headsets. Wij helpen u graag met het maken van de juiste keuze.

Ergonomische EPOS-headset voor bedrijven

Tijdens het bellen neem je snel de verkeerde houding aan. Met de oplossingen van EPOS ben je zeker van een gezonde en fijne werkhouding. Zo kun je met de handsfree headsets van EPOS zelfs genieten van bewegingsvrijheid. Op die manier voorkom je nek- en rugklachten. Je neemt een ontspannen zithouding aan, maakt aantekeningen of loopt zelfs even rond met de bluetooth-headsets van EPOS. Zo verhoog je je productiviteit en efficiëntie.

Comfortabele EPOS-headset

De EPOS koptelefoon is ongekend comfortabel door de zachte padding aan de binnenkant. De over-ear doppen hebben kussentjes voor ultieme comfort tijdens het bellen. Hierdoor sluit de headset perfect aan op het hoofd en de oren. Je vindt alles voor de beste communicatie in ons assortiment.

EPOS-headset voor kantoor en in callcenter

Voor de open kantoren en callcenters heeft EPOS speciale noice cancelling headsets ontworpen. Zo filter je omgevingsgeluiden en heb je geen last van rumoer of achtergrondgeluiden tijdens het bellen. Met de EPOS koptelefoon concentreer je je volledig op het telefoongesprek, wat zorgt voor een betere en snellere afhandeling van het gesprek.

Muziek luisteren met EPOS-headset

Je kunt ook muziek beluisteren met de headsets van EPOS. Zo sluit je je gemakkelijk af van je omgeving zodat jij je kunt concentreren op het schrijven van verslagen of op administratie werkzaamheden. Bij een inkomende oproep wordt de muziek op de headset automatisch gedempt.

Verhoogde productiviteit met EPOS-headset

Verhoog je productiviteit met de handsfree headset van EPOS. Haal gerust koffie of pak een map uit de kast zonder dat je je gesprekken hoeft te pauzeren. De draadloze verbinding geeft een helder en krachtig signaal. Geluid blijft zuiver en klinkt niet anders wanneer je de hoorn tegen het oor houdt. Sterker, door het uitsluiten van omgevingsgeluiden horen beiden bellers elkaar beter.

EPOS-headsets voor binnen en buiten

Ook buiten kantoor zijn de EPOS wireless headsets functioneel. Makelaars, deurwaarders en vertegenwoordigers maken veelvuldig gebruik van de prettige en draadloze headsets. Zowel vanuit kantoor, thuis, de auto of buiten. De comfortabele pasvorm zorgt voor veel bewegingsvrijheid en comfort, zonder dat je bang hoeft te zijn dat de headset losraakt.

EPOS-headset online kopen

Op zoek naar een EPOS headset? Koop hem in onze webshop. Wil je weten welke headsets geschikt zijn voor jouw organisatie? Neem dan contact op met onze klantenservice. We helpen je graag de beste headset te vinden.

Accessoires voor EPOS-headset

Je vindt het volledige assortiment van EPOS accessoires in onze webshop. Voor het ultieme comfort en gebruiksgemak bieden we aansluitkabels, losse oorkussentjes, hygiënische covers, paddings, opbergetuis, hoornlifters en adapterkabels.

EPOS-headset kopen bij SynFore

Het team van SynFore heeft ruim twintig jaar aan ervaring in de telecombranche. Met onze kennis van producten informeren en adviseren we over de verschillende oplossingen en headsets. We helpen je graag de juiste keuze te maken. Zo zijn de EPOS-headsets perfect geschikt. Weten of het iets voor jou is? Neem contact met ons op.

€ 174,85
€ 285,35
€ 421,85
€ 161,85