EPOS Headsets

EPOS-headset

De veelzijdige EPOS headset kunt u aansluiten op uw telefoon, laptop en PC. Zo kunt u handsfree telefoongesprekken voeren en direct notities maken. Een EPOS hoofdtelefoon is eigenlijk onmisbaar binnen uw bedrijf. SynFore biedt een ruime keuze aan office headsets. Wij helpen u graag met het maken van de juiste keuze.

Ergonomische EPOS headset voor bedrijven

Vanzelfsprekend wilt u ergonomisch en gezond kunnen werken aan uw bureau. Een correcte belhouding is van wezenlijk belang om nek- en rugklachten te voorkomen. Met de handsfree EPOS-bluetooth headsets geniet u van ultieme draadloze vrijheid. U kunt een ontspannen zithouding aannemen, aantekeningen maken tijdens het gesprek of even rondlopen. Met een headset werkt u niet alleen comfortabeler maar ook efficiënter en productiever.

Comfortabele EPOS-headset

De EPOS koptelefoon is ultra-comfortabel. Zo heeft de hoofdband een zachte padding aan de binnenkant en ook de over-ear doppen hebben kussentjes. De headset sluit hierdoor perfect aan op het hoofd en de oren. In ons assortiment vindt u bluetooth headsets van EPOS, maar ook draadloze DECT- koptelefoons en headsets met een kabel.bel.

EPOS-headset voor kantoor en in callcenter

De noise-cancelling EPOS headset is speciaal ontworpen voor (open) kantoren en callcenters. Omgevingsgeluid wordt actief gefilterd, u heeft dus geen last van pratende collega’s of andere achtergrondgeluiden. Met de EPOS koptelefoon kunt u zich volledig op het telefoongesprek concentreren, wat zorgt voor een betere en snellere afhandeling van het gesprek.

Muziek luisteren met EPOS-headset

U kunt natuurlijk ook muziek beluisteren via de headset van EPOS. Met muziek in uw oren sluit u zich even af van uw omgeving zodat u zich bijvoorbeeld kunt concentreren op het verslag of rapport dat voor u ligt. Bij een inkomende telefoonoproep wordt de muziek op de EPOS koptelefoon automatisch gedempt.

Verhoogde productiviteit met EPOS-headset

Met de handsfree EPOS headset heeft u alle bewegingsvrijheid. U kunt rondlopen, een map uit de kast pakken of koffie halen. De draadloze verbinding geeft een helder signaal door en klinkt niet anders dan wanneer de hoorn tegen het oor wordt gehouden. Sterker nog: door het uitsluiten van het omgevingsgeluid kunnen beide bellers elkaar zelfs beter verstaan.

EPOS headsets voor binnen en buiten

De EPOS wireless headsets zijn niet alleen handig op kantoor. Makelaars, deurwaarders en vertegenwoordigers maken veelvuldig gebruik van deze prettige en draadloze headsets. Dat kan zowel vanuit kantoor, thuis, de auto of buiten. Dankzij de comfortabele pasvorm kan de EPOS hoofdtelefoon ook tijdens het sporten worden gebruikt.

EPOS-headset online kopen

Een EPOS headset koopt u eenvoudig online bij www.synfore.nl. Weet u al welke EPOS headset u wilt aanschaffen? Bestel hem dan direct via onze webwinkel. Wilt u weten welke EPOS headset het meest geschikt is voor uw bedrijf? Neem contact op met onze klantenservice, wij helpen u graag verder.

Accessoires voor EPOS-headset

SynFore biedt ook een groot assortiment EPOS accessoires. Voor ultiem comfort en gebruiksgemak bieden wij onder andere aansluitkabels, losse oorkussentjes, hygiënische covers, paddings, opbergetuis, hoornlifters en adapterkabels.

EPOS-headset kopen bij SynFore

De mensen achter SynFore zijn ruim twintig jaar actief in de telecombranche. Met onze ervaring en productkennis kunnen wij u informeren en adviseren over de verschillende headsets. Wij helpen u dan ook graag bij de keuze van de juiste EPOS headset voor uw bedrijf.