Yealink WH62 Mono Teams

Neem contact met ons op voor de status

Artikelnummer:
WH62 MONO TEAMS
EAN:
6938818306363

Onze prijs
€ 134,52 excl. BTW
€ 162,77 incl. BTW


Vragen?

088 - 0045125

 • Veilig online betalen
 • Levering binnen 24 - 48 uur
 • Advies van experts
 • Persoonlijke ondersteuning
 • Minimaal 1 jaar garantie
Omschrijving:

De Yealink WH62 is een state-of-the-art draadloze DECT-headset die is ontworpen om de communicatie- en samenwerkingservaring van professionals te transformeren. Beschikbaar in twee modellen, de WH62 Dual en WH62 Mono, biedt deze headset een superieure geluidskwaliteit, ongeëvenaard comfort en naadloze integratie met de belangrijkste Unified Communications (UC) platformen en Yealink IP-telefoons.

Met de geavanceerde Yealink Super Wideband-technologie levert de WH62 een uitzonderlijke audiokwaliteit, waardoor stemmen helder en natuurlijk klinken tijdens telefoongesprekken en videoconferenties. Daarnaast garandeert de Yealink Acoustic Shield-technologie dat achtergrondgeluiden worden geminimaliseerd. Twee ingebouwde microfoons werken samen om storende geluiden te blokkeren, zodat u altijd duidelijk verstaanbaar bent, ongeacht de omgeving.

Een van de opmerkelijke kenmerken van de WH62 is de eenvoudige en intuïtieve bediening op het oor, waardoor gebruikers gesprekken kunnen beheren zonder afleiding. Bovendien elimineert de headset de noodzaak voor Electronic Hook Switch (EHS) adapters door de mogelijkheid om een bureautelefoon direct aan te sluiten met een enkele USB-kabel. De basisstation van de WH62 beschikt over twee micro-USB-poorten, waardoor tegelijkertijd verbinding met een pc en IP-telefoon mogelijk is, en versterkt zo de veelzijdigheid en functionaliteit van deze headset.

Diepe integratie met Yealink IP-telefoons zorgt voor een gestroomlijnde gebruikerservaring, terwijl het geïntegreerde Busylight ervoor zorgt dat collega's kunnen zien wanneer u in gesprek bent, wat helpt om onderbrekingen te voorkomen en de concentratie te bevorderen. Dit draagt bij aan een hogere efficiëntie en betere samenwerking binnen teams.

De WH62 is niet alleen technologisch geavanceerd, maar ook ontworpen met het oog op ergonomie en comfort. Na uitgebreide evaluaties en duizenden draagcomforttests, voldoet deze headset ruimschoots aan ergonomische eisen. Dankzij de zachte lederen kussens en het lichtgewicht ontwerp biedt de WH62 ongeëvenaard comfort, waardoor het de ideale keuze is voor professionals die een headset nodig hebben die de hele dag door comfortabel gedragen kan worden.

In conclusie, de Yealink WH62 vertegenwoordigt het toppunt van draadloze DECT-headsettechnologie, met zijn superieure audiokwaliteit, gebruiksgemak, en comfort. Of het nu gaat om het verbeteren van de communicatie in drukke kantooromgevingen of het faciliteren van effectieve samenwerking in hybride werksettings, de WH62 is de perfecte keuze voor moderne professionals.

Belangrijke eigenschappen:
 • Gecertificeerd voor Microsoft Teams: Zorgt voor een vlekkeloze integratie en een geoptimaliseerde ervaring met Microsoft Teams, waardoor samenwerking en communicatie worden verbeterd.
 • Heldere gesprekken door perfecte audio en Noise Cancelling microfoon (Acoustic Shield): Biedt uitzonderlijke geluidskwaliteit en blokkeert ongewenste achtergrondgeluiden, waardoor de focus op het gesprek blijft.
 • Overal bereikbaar op kantoor, mis nooit meer een gesprek: Garandeert dat je altijd verbonden bent, ongeacht waar je je in het kantoor bevindt, dankzij de superieure draadloze DECT-technologie.
 • Geschikt voor Yealink bureautoestel (USB) en PC (USB): Biedt veelzijdige connectiviteitsopties, waardoor de headset met zowel je pc als Yealink bureautoestel kan worden gebruikt voor maximale compatibiliteit.
 • Comfortabel design, geschikt voor intensief gebruik: Ontworpen met zachte lederen kussens en een lichtgewicht structuur, wat langdurig comfort biedt, zelfs tijdens lange gesprekken of vergaderingen.
 • Geïntegreerde busylight - voorkom onderbrekingen tijdens gesprekken: Een duidelijk zichtbaar busylight informeert collega's dat je in gesprek bent, waardoor ongewenste onderbrekingen worden verminderd en je ongestoord kunt werken.
 • Compatible met alle Yealink Personal Collaboration Devices: Zorgt voor een naadloze compatibiliteit en integratie met Yealink's uitgebreide reeks persoonlijke samenwerkingsapparaten, waardoor je werkplek volledig op elkaar is afgestemd.
 • Optioneel uit te breiden met BLT60 Busylight: Voor nog duidelijker zichtbare signalen wanneer je in gesprek bent, kan de headset worden uitgebreid met een extra busylight, waardoor de kans op onderbrekingen nog verder afneemt.

Yealink compatibilliteitsgids

Controleer of uw apparaten compatibel zijn met Yealink producten in de compatibilliteitsgids.

Accessoires en gerelateerde producten

€ 16,07

Soortgelijke producten

€ 197,31
€ 184,85
€ 153,69
€ 273,64