Jabra Evolve 20SE, Stereo MS, USB-C

Neem contact met ons op voor de status

Artikelnummer:
4999-823-389
EAN:
5706991024265

Onze prijs
€ 44,70 excl. BTW
€ 54,09 incl. BTW


Vragen?

088 - 0045125

 • Veilig online betalen
 • Levering binnen 24 - 48 uur
 • Advies van experts
 • Persoonlijke ondersteuning
 • Minimaal 1 jaar garantie
Omschrijving:

Zoek je naar een headset die niet alleen betaalbaar is maar ook specifiek ontworpen voor een naadloze integratie met Microsoft Skype for Business? De Jabra EVOLVE 20 UC Stereo SE headset voldoet aan al je eisen. Ontworpen met het oog op zowel comfort als kwaliteit, biedt deze headset een ongeëvenaarde audio-ervaring die je zakelijke communicatie naar een hoger niveau tilt.

Optimale Microsoft Skype for Business Ervaring

De Jabra EVOLVE 20 UC Stereo SE is niet zomaar een headset. Het is een investering in heldere communicatie. Dankzij de speciale optimalisatie voor Microsoft Skype for Business, biedt deze headset functies die speciaal zijn afgestemd op het platform. Hierdoor ben je verzekerd van vlekkeloze integratie en functionaliteit die je werkstroom verbetert.

Kristalhelder Geluid voor Maximale Concentratie

Ervaar kristalhelder geluid in beide oren met de Jabra EVOLVE 20 UC Stereo SE. Of je nu in een drukke omgeving werkt of vanuit huis, de superieure geluidskwaliteit zorgt ervoor dat je je volledig kunt concentreren op je gesprekken. Mis nooit meer een belangrijk detail en voer elk gesprek met volledige helderheid.

Verhoog Je Productiviteit

Met de Jabra EVOLVE 20 UC Stereo SE headset verhoog je niet alleen je productiviteit, maar ervaar je ook hoogwaardige audioprestaties die essentieel zijn voor professionele communicatie. De gebruiksvriendelijke bediening en het comfortabele ontwerp zorgen ervoor dat je urenlang kunt werken zonder hinder te ondervinden. Of je nu deelneemt aan conferentiegesprekken, luistert naar multimedia, of je concentreert op werk, deze headset biedt de ondersteuning die je nodig hebt.

Professionele Headset voor Een Betaalbare Prijs

De Jabra EVOLVE 20 UC Stereo SE bewijst dat hoge kwaliteit niet altijd een hoog prijskaartje hoeft te hebben. Deze professionele headset biedt een perfecte balans tussen kwaliteit, comfort, en betaalbaarheid. Investeer in je communicatieapparatuur zonder je budget te overschrijden.

Ontdek vandaag nog hoe de Jabra EVOLVE 20 UC Stereo SE headset je Skype for Business ervaring kan transformeren. Geniet van superieure geluidskwaliteit, verhoog je productiviteit en doe dat alles zonder je bank te breken. Maak de overstap naar professionele audioprestaties met Jabra.

Belangrijke eigenschappen:
 • Lichtgewicht Ontwerp: Ontworpen voor comfort met zachte leatherette oorkussens, waardoor je urenlang kunt werken zonder ongemak.
 • UC Certificering: Volledige compatibiliteit met de meeste Unified Communications (UC) platformen. Plug and Play connectiviteit via USB-C zorgt voor een moeiteloze integratie.
 • Inline Bediening: Met de handige inline bediening kun je gesprekken eenvoudig aannemen, verbreken, het volume aanpassen en de microfoon dempen.
 • Noise Cancelling Microfoon: Ideaal voor gebruik in rumoerige omgevingen, zodat je altijd helder en verstaanbaar bent.
 • Passive Noise Cancelling: Het ontwerp helpt omgevingsgeluid te blokkeren, waardoor je je beter kunt concentreren op je werk.
 • Toekomstbestendige Zekerheid: Eenvoudig firmware updates uitvoeren via Jabra Direct. Geniet van gemoedsrust met een garantie van 2 jaar.

Kies voor een headset die niet alleen de kwaliteit van je gesprekken verbetert, maar ook je werkdag comfortabeler maakt.

De Jabra EVOLVE 20 UC Stereo SE is de perfecte keuze voor professionals die waarde hechten aan helderheid, comfort en betrouwbaarheid.

Jabra compatibiliteitsgids

Controleer of jouw apparaat werkt met dit Jabra product in de compatibiliteitsgids.