Jabra Engage 40 - (Inline Link) USB-A MS Stereo

Neem contact met ons op voor de status

Artikelnummer:
4099-413-279
EAN:
5706991026146

Onze prijs
€ 123,89 excl. BTW
€ 149,91 incl. BTW


Vragen?

088 - 0045125

  • Veilig online betalen
  • Levering binnen 24 - 48 uur
  • Advies van experts
  • Persoonlijke ondersteuning
  • Minimaal 1 jaar garantie
Omschrijving:

De Jabra Engage 40 zet een nieuwe norm voor professionele draadgebonden headsets, ontworpen om ieder gesprek met ongeëvenaarde geluidskwaliteit te voeren. Deze headset belichaamt de perfecte combinatie van innovatie, comfort en gebruiksgemak, waardoor hij een essentiële tool is voor professionals die heldere en effectieve communicatie waarderen.

Uitmuntende Geluidskwaliteit: De Jabra Engage 40 is uitgerust met geavanceerde technologieën om ervoor te zorgen dat u ieder gesprek met de beste geluidskwaliteit voert. Of u nu in een drukke kantooromgeving werkt of vanuit huis, deze headset levert consistent heldere audio, zodat u zich volledig op uw gesprekken kunt concentreren.

Compatibiliteit met Microsoft Teams: Volledige integratie met Microsoft Teams maakt de Engage 40 tot een naadloze uitbreiding van uw communicatietools. Met speciale functies die zijn afgestemd op Teams, kunt u profiteren van een geoptimaliseerde gebruikerservaring, inclusief eenvoudige toegang tot belangrijke functies en meldingen.

Superieure Noise Cancelling Microfoons: Voorzien van twee hoogwaardige microfoons, staat de Engage 40 garant voor heldere gesprekken door effectief achtergrondgeluiden te filteren. Dit zorgt ervoor dat uw stem altijd duidelijk en verstaanbaar is, ongeacht de omgevingsgeluiden.

Ontworpen voor Comfort: De Engage 40 is ontworpen met uw comfort in gedachten, zodat u hem de hele dag kunt dragen zonder ongemak. Het lichtgewicht ontwerp en de schuin geplaatste oorkussens zorgen voor een comfortabele pasvorm die drukpunten minimaliseert en luistercomfort maximaliseert.

Gebruiksvriendelijke Inline Control Unit: Met de inline control unit van de Engage 40 zijn uw gespreksbeheerfuncties altijd binnen handbereik. De intuïtieve knoppen voor het beantwoorden van oproepen, dempen en volumeaanpassingen maken het beheren van uw gesprekken gemakkelijker dan ooit.

In samenvatting, de Jabra Engage 40 is meer dan een headset; het is een investering in professionele audiokwaliteit en efficiëntie. Of u nu een callcenter professional bent, een drukbezette manager of iemand die waarde hecht aan kristalheldere communicatie, de Engage 40 biedt de perfecte balans tussen technologie, comfort en gebruiksgemak.

Belangrijke eigenschappen:
  • Busylight ingebouwd: Een duidelijk zichtbare indicator die uw bezetstatus toont, helpt om onderbrekingen te verminderen en bevordert de concentratie.
  • BalancedVoice™ technologie: Zorgt voor optimale geluidsbalans door heldere spraaktransmissie te combineren met effectieve achtergrondgeluidsonderdrukking, wat leidt tot superieure gesprekskwaliteit.
  • Inline Link: Biedt gemakkelijke toegang tot bedieningselementen zoals gesprekken beantwoorden/beëindigen, dempen en volume aanpassen, direct binnen handbereik voor maximale efficiëntie.
  • Zekerheid voor nu en in de toekomst – 3 jaar garantie: De Engage 40 komt met een uitgebreide garantie van 3 jaar, wat vertrouwen en gemoedsrust biedt voor uw investering.

Jabra compatibiliteitsgids

Controleer of jouw apparaat werkt met dit Jabra product in de compatibiliteitsgids.

Accessoires en gerelateerde producten

€ 6,84
€ 13,68
€ 4,10