Jabra BIZ 2400 II Duo NC

Neem contact met ons op voor de status

Artikelnummer:
2489-820-209
EAN:
5706991013061

Onze prijs
€ 157,98 excl. BTW
€ 191,16 incl. BTW


Vragen?

088 - 0045125

 • Veilig online betalen
 • Levering binnen 24 - 48 uur
 • Advies van experts
 • Persoonlijke ondersteuning
 • Minimaal 1 jaar garantie
Omschrijving:

De Jabra BIZ 2400 II Duo NC WB (Wideband) zet een nieuwe standaard in de headsetindustrie en belichaamt de perfecte synergie van stijl, duurzaamheid, en uitzonderlijke geluidskwaliteit. Ontworpen met de professionele gebruiker in gedachten, biedt deze headset een ongeëvenaarde luisterervaring, gecombineerd met de betrouwbaarheid en het comfort die essentieel zijn voor langdurig gebruik in elke werkomgeving.

Een van de meest opvallende kenmerken van de Jabra BIZ 2400 II Duo NC WB is de geavanceerde noise-cancelling technologie, die achtergrondgeluiden drastisch vermindert. Dit zorgt ervoor dat gesprekken helder en ongestoord blijven, zelfs in de meest rumoerige kantooromgevingen. Deze functie is van onschatbare waarde voor professionals die duidelijke communicatie vereisen, ongeacht externe afleidingen.

De Wideband-audiokwaliteit van de Jabra BIZ 2400 II Duo NC WB verheft de geluidservaring naar een hoger niveau door een rijkere en meer natuurlijke geluidsweergave te bieden. Of u nu betrokken bent bij een conference call, luistert naar multimedia-inhoud of een één-op-één gesprek voert, de Wideband-technologie zorgt voor kristalhelder geluid over het gehele frequentiespectrum.

Duurzaamheid is een kernaspect van het ontwerp van de Jabra BIZ 2400 II Duo NC WB. De headset is uitgerust met Kevlar-versterkte kabels en een onbreekbare 360° draaibare microfoonarm, waardoor deze bestand is tegen de slijtage van dagelijks gebruik. Deze robuuste constructie garandeert een lange levensduur, waardoor de Jabra BIZ 2400 II een verstandige investering is voor elk bedrijf.

Comfort is eveneens een prioriteit, met zachte, kunstlederen oorkussens en een verstelbare hoofdband die een optimale pasvorm bieden. Dit zorgt ervoor dat gebruikers de headset comfortabel kunnen dragen voor langere perioden zonder ongemak, wat essentieel is voor medewerkers die veel tijd aan de telefoon doorbrengen.

De Jabra BIZ 2400 II Duo NC WB is niet alleen een technologisch geavanceerde headset, maar ook een statement van professionaliteit en kwaliteit. Met zijn superieure geluidskwaliteit, robuuste bouw en comfortabele design, stelt het nieuwe normen in wat professionals mogen verwachten van een headset. Of u nu werkt in een druk callcenter, een open kantoor of vanuit huis, de Jabra BIZ 2400 II Duo NC WB is de ultieme keuze voor iedereen die waarde hecht aan heldere communicatie, duurzaamheid en comfort.

 

Belangrijke eigenschappen:
 • Onovertroffen Kwaliteit en Onverwoestbaarheid: Garandeert duurzaamheid en betrouwbaarheid voor langdurig professioneel gebruik.
 • PeakStop Technologie: Beschermt het gehoor door schadelijke geluidspieken effectief te verwijderen voordat ze de gebruiker bereiken.
 • Superieure Pasvorm voor Comfort: Ontworpen voor langdurig comfort tijdens gesprekken, met aandacht voor ergonomie.
 • HD Voice Technologie: Zorgt voor kristalheldere audio, waardoor elk gesprek met ongekende duidelijkheid wordt gevoerd.
 • 360° FreeSpin Microfoonarm: Biedt ongeëvenaarde flexibiliteit en duurzaamheid, waardoor aanpassingen eenvoudig en risicovrij zijn.
 • Kevlar Versterkte Aansluitkabels: Voor een uitzonderlijke weerstand tegen slijtage en breuk, ideaal voor intensief gebruik.
 • Air Shock-Microfoon: Minimaliseert luchtschokken om de geluidskwaliteit te verbeteren en heldere communicatie te bevorderen.
 • Geschikt voor Rumoerige Omgevingen: Met een ultra noise-cancelling microfoon die tot 92% van het omgevingsgeluid filtert.
 • Chirurgisch Stalen Koppelingen: Verhogen de duurzaamheid en levensduur van de headset, zelfs onder zware gebruiksomstandigheden.
 • Neodymium Luidsprekers: Leveren superieure geluidskwaliteit voor zowel gesprekken als multimedia.
 • Gouden Contactpunten: Zorgen voor een foutloze signaaloverdracht en verbeteren de geluidskwaliteit.
 • 3 Jaar Garantie: Biedt uitgebreide ondersteuning en zekerheid voor gebruikers, onderstrepend de kwaliteitsbelofte.
 • Ideaal voor Intensief Gebruik: Vooral in lawaaierige contactcenters, waar heldere communicatie van cruciaal belang is.

Jabra compatibiliteitsgids

Controleer of jouw apparaat werkt met dit Jabra product in de compatibiliteitsgids.

Accessoires en gerelateerde producten

€ 56,77
€ 25,99
€ 34,88