Jabra BIZ 2400 II Duo UNC

Neem contact met ons op voor de status

Artikelnummer:
2409-720-209
EAN:
5706991017694

Onze prijs
€ 173,71 excl. BTW
€ 210,19 incl. BTW


Vragen?

088 - 0045125

 • Veilig online betalen
 • Levering binnen 24 - 48 uur
 • Advies van experts
 • Persoonlijke ondersteuning
 • Minimaal 1 jaar garantie
Omschrijving:

De Jabra BIZ 2400 II Duo UNC vertegenwoordigt het toppunt van headsettechnologie en design, specifiek ontworpen voor de professionele gebruiker die afhankelijk is van vaste telefonie in hun dagelijkse werkzaamheden. Deze premium headset is ontwikkeld om niet alleen te voldoen aan, maar ook te overtreffen in de meest veeleisende en lawaaierige werkomgevingen, waardoor het de ideale keuze is voor iedereen die op zoek is naar ongeëvenaarde helderheid en duurzaamheid in hun communicatieapparatuur.

Een van de meest opvallende eigenschappen van de Jabra BIZ 2400 II Duo UNC is de FreeSpin™ technologie, waarmee de microfoonarm volledig 360° kan draaien. Dit biedt gebruikers ongekende flexibiliteit bij het aanpassen van de microfoon voor optimale positionering, zonder angst voor breuk of beschadiging. Deze functie, in combinatie met de Kevlar-versterkte kabels, verzekert dat de headset bestand is tegen intensief dagelijks gebruik en de uitdagingen van een dynamische werkomgeving.

De Ultra Noise Cancelling technologie van de headset is speciaal ontwikkeld om ongewenste achtergrondgeluiden effectief te filteren, waardoor elk gesprek met kristalheldere duidelijkheid wordt gevoerd. Dit is essentieel voor professionals die in lawaaierige omgevingen werken, zoals callcenters, open kantoorruimtes of zelfs vanuit huis, waar externe geluiden een constante uitdaging vormen voor effectieve communicatie.

Jabra's vertrouwen in de kwaliteit en duurzaamheid van de BIZ 2400 II Duo UNC wordt onderstreept door de toekenning van een 3-jarige garantie. Deze garantie biedt gebruikers extra zekerheid en bewijst Jabra's toewijding aan het leveren van superieure producten die zijn gebouwd om te presteren en te duren.

Bovendien biedt de headset geluid op beide oren, wat een meeslepende luisterervaring en extra focus op het gesprek mogelijk maakt. Dit is bijzonder waardevol voor het voeren van lange gesprekken of het deelnemen aan complexe discussies, waarbij de volledige aandacht van de gebruiker vereist is.

Samenvattend combineert de Jabra BIZ 2400 II Duo UNC geavanceerde technologie met robuuste bouwkwaliteit en doordacht design om professionals te voorzien van een headset die zowel de uitdagingen van lawaaierige omgevingen als de eisen van intensief dagelijks gebruik aankan. Het is de ultieme keuze voor iedereen die streeft naar helderheid, comfort en duurzaamheid in hun communicatiemiddelen.

 

Belangrijke eigenschappen:
 • Lichtgewicht Ontwerp: Tot 40% lichter dan vergelijkbare headsets, waardoor het dragen ervan gedurende lange perioden comfortabel blijft.
 • Extra Comfort: Voorzien van een gevoerde hoofdband die extra comfort biedt, ideaal voor intensief dagelijks gebruik.
 • 360° FreeSpin Technologie: Biedt een microfoonarm die volledig kan draaien, waardoor deze praktisch onverwoestbaar is en flexibel in gebruik.
 • Ongeëvenaarde Duurzaamheid: Uitgerust met Kevlar-beschermde kabels en metalen koppelingen voor een superieure weerstand tegen slijtage en schade.
 • Ultra Noise Cancelling Microfoon: Ontworpen voor gebruik in zeer rumoerige omgevingen, filtert ongewenste achtergrondgeluiden voor heldere communicatie.
 • 3 Jaar Unieke Garantie: Biedt gebruikers zekerheid en vertrouwen in de kwaliteit en duurzaamheid van hun aankoop, nu en in de toekomst.

Jabra compatibiliteitsgids

Controleer of jouw apparaat werkt met dit Jabra product in de compatibiliteitsgids.

Accessoires en gerelateerde producten

€ 56,77
€ 25,99
€ 34,88