Nieuw in het assortiment zijn twee alles-in-één-videobars: de Poly Studio X30 en de Poly Studio X50.

Poly heeft een assortiment videoproducten op de markt gebracht, waaronder de nieuwe Poly Studio X-videobars.

Deze systemen ondersteunen Zoom en maken samenwerken volgens Poly nog makkelijker.

Poly is de nieuwe naam van Plantronics en Polycom.

Poly lanceert een volledige reeks van video-endpoints voor gebruik met Zoom Rooms.

Nieuw in het assortiment zijn twee alles-in-één-videobars: de Poly Studio X30 en de Poly Studio X50.

Om van Zoom Rooms gebruik te maken op de Poly Studio X-serie is geen externe pc of Mac meer nodig.

Ook is deze serie uitgerust met Poly MeetingAI die de vergaderervaring verbeteren met machine learning en artificial intelligence.

Bovendien kondigt Poly aan dat het G7500-videobesturingssysteem zo is ontworpen dat het de Zoom Rooms-ervaring ondersteunt.

Huddle rooms

De reeks apparaten garandeert dat Zoom Rooms gemakkelijk en met hoge kwaliteit kan worden toegepast in vergaderruimtes van diverse afmetingen, van kleine vergaderruimten tot boardrooms.

Klanten kiezen voor Zoom omdat het een ongeëvenaarde video-ervaring biedt.

Dankzij de Poly Studio X-serie is Zoom gemakkelijker te gebruiken in huddle rooms of boardrooms. In een vergaderruimte met Zoom hebben klanten eenvoud, gebruiksgemak en innovatie binnen handbereik.

Kantoortuinen en flexibele werkuren maken het extra belangrijk voor werknemers om gemakkelijk met elkaar in contact te komen.

Na de lancering van de Poly G7500 voor middelgrote tot grote vergaderruimten en de Poly Studio plug-and-play USB-videobar voor kleine vergaderruimten, biedt Poly met zijn Poly Studio X30- en Poly Studio X50-apparaten meer keuze en flexibiliteit om aan de behoeften van alle soorten vergaderruimten te voldoen.

Poly’s assortiment van videoapparaten is ontworpen om eenvoudig samen te werken met behulp van videocollaboratie-software, met ondersteuning voor 4K ultra high-definition (UHD).

Poly introduceert ook Poly Meeting AI-functies, die helpen de vergaderervaring te verbeteren.

Zo maakt ruisonderdrukking het gemakkelijk om menselijke stemmen te horen – en geluiden zoals typen, klikken op een pen of het geknisper van snoepverpakkingen tegelijkertijd te blokkeren.

Nieuwe videomogelijkheden stellen medewerkers op afstand in staat om de gezichten en de context van wat er gebeurt te zien, zonder dat iemand in de kamer een afstandsbediening hoeft aan te raken of een instelling opnieuw hoeft te configureren.

De compacte Poly Studio X30, gericht op kleine kantoren of vergaderruimten, ondersteunt 4K UHD-video, heeft een groot bereik en biedt de mogelijkheid om draadloos content te delen en samen te werken.

De Poly Studio X50 ondersteunt het volledige scala aan Poly MeetingAI-mogelijkheden.

 

Vanaf december zijn de X30 en X50 leverbaar

Nieuw in het assortiment zijn twee alles-in-één-videobars: de Poly Studio X30 en de Poly Studio X50.