Hoera, SynFore heeft een nieuwe webshop!

Hoera, we hebben een nieuwe webshop!

Hoe zoek jij naar je de ideale headset, Deskphones of accessoires? Vind je het leuk om uitgebreid te zoeken? Ben je meer een snelle beslisser en wil je graag op een gemakkelijke manier een keuze maken? Wat voor type je ook bent, één ding is ons duidelijk: een keuze maken moet vooral makkelijk zijn. Een headset zoeken wordt ook weer leuk: in onze nieuwe webshop!

De nieuwe webshop voldoet nu helemaal aan de eisen van de tegenwoordige tijd en is zowel op computer, tablet als ook op telefoon uitstekend te bekijken. De komende tijd blijven we verbeteren aan onze webshop, een webshop is tenslotte ‘nooit af’. We denken dat dit goed gelukt is en we zijn trots op het resultaat

Onze nieuwe website is responsieve dat houdt in dat de website zich aan ieder scherm automatisch aanpast.

Een overvloed aan keuzes: ook wel ‘het internet’ genoemd. Dat maakt de juiste keuze niet altijd eenvoudig. We helpen je graag een handje bij die keuze en hebben onze keuzehulp ingevoerd. Bij ons vind je een breed aanbod van Headsets en Deskphones. Er is dus nog maar één adres nodig: www.synfore.nl. In onze nieuwe zoekhulp voer je razendsnel een zoekopdracht in. Wordt het Jabra, Sennheiser of  Poly? Draadloos of toch bedraad? Bekijk de resultaten en klik maar door!

Vanaf nu dus geen zoekstress meer.

Wij zijn erg benieuwd naar jouw mening over onze webshop. Heb je opmerkingen, toevoegingen of aanvullingen dan kun je dit kenbaar maken via ons contactformulier.

Hoera, SynFore heeft een nieuwe webshop!